Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

24 maart 2018 - 17:03  •  reacties

Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

Alphen aan den Rijn - De bijdragen van ondernemers van deze netwerkclub worden jaarlijks gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Leiden.

De geheel gerestaureerde kantoor-/horecaruimte op de begane grond van De Baronie werd voor de gelegenheid ingericht als ontbijtruimte, waardoor de aanwezige ondernemers spontaan geïnspireerd raakten om na te denken over een passende invulling van deze historische ruimte, die in het verleden diende als droogkamer voor de bonbons en als suikerwerkerij. Atelier, kantoor, horeca, een creatief centrum, vele ideeën passeerden de revue. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in het huren van deze onderscheidende ruimte werden uitgenodigd contact op te nemen om mogelijkheden te bespreken.

Ontbijten en netwerken
Ronald McDonald Business Breakfast bestaat uit een groep ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken, die elf maal per jaar onder het genot van een ontbijt gedachten, ervaringen en ideeën met elkaar uitwisselt. De club sponsort het Ronald McDonald huis in Leiden. Het huis ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Ronald McDonald Business Breakfast schenkt jaarlijks een substantieel bedrag aan het Ronald McDonald Huis.

Fotograaf: GREEN
Groot Baronie.'
Groot Baronie

Winkelen, werken en wonen in een historische omgeving.