Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kiwanis organiseert kerstbrunch in herberg Archeon

1 december 2015 - 08:40  •  reacties

Kiwanis organiseert kerstbrunch in herberg Archeon

Alphen aan den Rijn -

Op eerste kerstdag, vrijdag 25 december, ontvangt Kiwanis Rijn en Gouwe in totaal 125 kinderen en hun ouders bij het Archeon voor een uitgebreide kerstbrunch helemaal in kerstsfeer. Uiteraard ontbreekt de kerstman niet en is er ook muziek. Het Archeon is natuurlijk ook open voor iedereen waar allerlei activiteiten zijn zoals de ijsbaan, shows, vuurspuwers en vermaak.

De leden van Kiwanis Rijn en Gouwe en vrienden van de club steken de handen uit de mouwen op eerste kerstdag om iedereen een leuke kerstmiddag te geven.

Gezinnen die bij de kerstbrunch willen zijn en die het minder hebben kunnen zich per mail aanmelden door namen en de leeftijden van de kinderen doorgeven.

Dit alles is alleen mogelijk door de bijdrage van anderen met een storting van € 10,00 (of meer) want voor € 20,00 kan een kind hierbij aanwezig zijn. Vorig jaar is hier enorm gehoor aan gegeven en ook dit jaar vragen wij weer een 'tientje'. Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL80 RABO 0155 9835 39 tnv KIWANIS CLUB RIJN EN GOUWE, onder vermelding van Kerstbrunch 2015.

Voor vragen of aanmeldingen voor de kerstbrunch kan een mail gestuurd worden naar kerstbrunch2015@gmail.com.

Fotograaf: Josh Walet
Archeon.'
Archeon

In het Archeon beleef je zelf de geschiedenis.