Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tempo C1 knappe vijfde plaats op NK Hoofdklasse

19 maart 2018 - 15:55  •  reacties

Alphen aan den Rijn - De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen DSC uit Eindhoven. De C1 kwam knap met 0-2 voor, maar wist deze voorsprong helaas niet vast te houden. Er werd gerust met een tussenstand van 3-3. In de tweede helft mist Tempo helaas een belangrijke strafworp en komen uiteindelijk 7-4 achter. Deze achterstand wisten ze helaas niet meer recht te zetten en de wedstrijd werd met 9-5 verloren.

In de tweede wedstrijd was Fortuna de tegenstander. De gehele wedstrijd ging gelijk op met een 6-5 voorsprong vlak voor tijd. Deze voorsprong werd helaas weer verspeelt en Fortuna kwam op gelijke hoogte. Dit was ook de uitslag. Uiteindelijk werd Fortuna de winnaar van het toernooi. Een gelijkspel tegen de Kampioen van Nederland is dus een knappe prestatie!

De laatste poule wedstrijd was SKF de tegenstander. De C1 pakte een voorsprong maar wist deze helaas niet vast te houden. Ook de derde wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 5-5. De spelers mochten zich op gaan maken voor een wedstijd voor de 5e/6e plaats. Het bleek dat alle tegenstanders vandaag aan elkaar gewaagd waren want beide ploegen wisten geen gaatje te slaan. Bij een 6-6 stand werd er gerust. In de tweede helft wist de C1 er net één meer te scoren en wonnen met 10-9. Hierdoor is de C1 op de vijfde plek geëindigd.

Fotograaf: PR KV Tempo
Tags: korfbal, tempo