Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lage Zijde gaat NIET door!

28 augustus 2013 - 11:49  •  reacties

Lage Zijde gaat NIET door!

Alphen aan den Rijn -

Het sluit aan bij de bespreking die het college van B&W vorige week had met een groep internationaal ervaren en erkende deskundigen. Zij waren onverdeeld negatief over de plannen en stelden ondermeer dat er geen ruimte was voor weer een nieuw winkelgebied, dat de geplande infrastructuur niet klopte en dat er te weinig consumenten in de directe omgeving woonden. 

Dit nieuws was even te lezen op de site van het Stadhart Lage Zijde onder het artikel http://stadshartlagezijde.nl/nl/23-nieuws/1-laatste-nieuws/103-aanpak-lage-zijde-moet-anders  Het was duidelijk een concept, waar ondermeer nog spelfouten in zaten, maar dat per ongeluk al even on-line stond. Inmiddels is het bericht niet meer te lezen, maar de inhoud sluit aan bij andere bevestigde en onbevestigde berichten uit het stadhuis.  

De bespreking met de deskundigen heeft inderdaad plaatsgevonden. Een niet bevestigd maar hardnekkig gerucht was dat Hoogvliet zich al had teruggetrokken, daarmee zou de bodem onder de 70% verhuurde oppervlak zijn weggevallen.

We houden u op de hoogte. Ongetwijfeld zal er zeer binnenkort een officiële reactie van gemeentezijde komen.  

Fotograaf: Josh Walet