Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verbouwingsuitverkoop bij Goedhart Keukens

29 november 2013 - 12:49  •  reacties

Verbouwingsuitverkoop bij Goedhart Keukens

Alphen aan den Rijn -

Goedhart Keukens & Tegels gaat een nieuwe koers varen. De nieuwe eigenaar Jan Jaap van der Neut is een geboren en getogen Alphenaar en tevens eigenaar van Intermat in Mijdrecht. Hij heeft zeer ambitieuze plannen voor de keukenzaak. “Goedhart Keukens is een vertrouwde naam, die staat voor stijl en kwaliteit. Daar willen wij beleving aan toevoegen. In de nieuwe showroom ga ik verschillende werelden creëren. We bieden de perfecte keuken voor ieder budget.” 

Juiste sfeer
Van der Neut: “Goedhart Keukens is springlevend. We gaan wel het één en ander aanpassen om het nieuwe concept goed aan te laten sluiten op de behoefte van de huidige klant. Zo verkopen we naast keukens nu ook tegels. Tevens willen we de klant in de watten leggen op het gebied van ontwerp, advies en service. De keuken is steeds meer een belangrijke plek in huis. Wij willen de klant helpen daar de juiste sfeer te creëren.”

Fikse kortingen
Vanwege de totale verbouwing houdt Goedhart Keukens een leegverkoop. “Alle showroomkeukens mogen weg. We hebben prachtige keukens staan van A-merken als Siematic en Next, waar we fikse kortingen op geven. Ook is dit voor veel mensen een buitenkansje om tegen een zacht prijsje topapparatuur aan te schaffen. En dat is, zeker in de feestmaanden, prettig voor de portemonnee.” 

Bezoek de showroom van Goedhart Keukens in Alphen aan den Rijn!

Fotograaf: Josh Walet
Goedhart Keukens.'
Goedhart Keukens

De keuken: het hart van uw woning.