Nieuws

« Vorige - Volgende »

McDonald's in centrum dag dicht wegens verbouwing

16 februari 2017 - 14:19  •  reacties

McDonalds in centrum dag dicht wegens verbouwing

Alphen aan den Rijn - "Ik ben enorm blij dat we nu ook de keuken grondig gaan aanpakken, zodat ook deze weer volledig voldoet aan de nieuwste technieken waarmee we nog beter in staat gaan zijn onze gasten een super ervaring te geven", zo vertelt Walther Jacobs van McDonald's.

Het exacte tijdstip dat de deuren van McDonald's weer openen, wordt gecommuniceerd op de Facebookpagina van het restaurant.

Bouwen aan een snellere service
De verbouwing van het Restaurant betreft vooral de keuken. Er wordt een nieuw keukensysteem geplaatst, waardoor de producten vers bereid kunnen worden. Voorheen werden de burgers aan de hand van een inschatting gemaakt en maximaal tien minuten bewaard. Met het nieuwe systeem worden de burgers en frietjes pas bereid, wanneer deze ook daadwerkelijk zijn besteld. Zo krijgt de gast een kraakvers product én is voedselverspilling bijna niet meer aan de orde.

Verandering McDonald's
De verbouwing van het Restaurant komt niet zomaar uit de lucht vallen. McDonald's is in Nederland al lange tijd bezig met innoveren en verbeteren. Zo staat de persoonlijke wens van de gast voorop. Met de nieuwe, innovatieve keuken kan er direct op de wens van de gast worden ingespeeld, zonder dat daarbij langer gewacht hoeft te worden.

Fotograaf: Josh Walet
McDonalds Centrum.'
McDonald's Centrum

McDonald's midden in het centrum van Alphen aan den Rijn.