Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zoek je een leuke baan bij Koppes Makelaardij?

30 juli 2014 - 16:33  •  Koppes Makelaardij  •  reacties

Zoek je een leuke baan bij Koppes Makelaardij?

Alphen aan den Rijn -

Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van het team van Koppes Makelaardij.

Vacature secretaresse/ondersteuning van het makelaarsteam
Ter uitbreiding van ons team zoekt Koppes Makelaardij bv versterking van onze binnendienst. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste representatieve collega, die beschikt over de juiste eigenschappen voor deze functie: 

accuraat, klantgericht, met goede communicatieve vaardigheden en met de aanpakmentaliteit. Tevens beschik je minimaal over een MBO opleiding niveau 4 secretarieel/administratief. Werkervaring in de makelaardij of een aanverwante branche is een pré.

Je maakt onderdeel uit van ons team en je ondersteunt de makelaars in hun administratieve werkzaamheden, ontvangt klanten en staat onze klanten telefonisch vriendelijk te woord. Wij bieden een afwisselende en uitdagende werkomgeving op een dynamisch makelaarskantoor, gespecialiseerd in woningen en marktleider in de regio, met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk.

Ben je geinteresseerd in deze vacature? Stuur dan je reactie met cv en pasfoto in via het online formulier! Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0172 – 43 45 61. 

 


Koppes Makelaardij
Woningwinkel Rijnplein
Julianastraat 85-87 
Alphen aan den Rijn  
info@koppesmakelaardij.nl
0172 - 43 45 61

Fotograaf: Josh Walet
Koppes Makelaardij.'
Koppes Makelaardij

Hulp bij het verkopen en aankopen van een huis.