Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis informatiebijeenkomsten Kroes en Partners

23 september 2014 - 21:40  •  reacties

Gratis informatiebijeenkomsten Kroes en Partners

Alphen aan den Rijn -

Geld en leed besparen
Veel mensen denken dat alles bij wet al geregeld is. Anderen hebben wel een testament, maar kijken er vervolgens nooit meer naar om. Nu de overheid een steeds groter beroep doet op de eigen verantwoordelijkheid, wordt er ook een grote financiële bijdrage gevraagd, zeker van senioren. Per 1 januari 2015 zullen de zorgbijdragen bijvoorbeeld weer stijgen. En ook de tijdelijke schenkingsregeling, waarvan mensen nu nog kunnen profiteren, stopt dan. Door tijdig hierop in te spelen, kunnen ouderen zichzelf veel geld en leed besparen.

Vakwerk en maatwerk
Notaris John Kroes stelt de vele misverstanden die er over deze onderwerpen bestaan met zichtbaar plezier aan de kaak. Net als in zijn columns weet hij zijn publiek op een aansprekende manier wakker te schudden. “In de praktijk zie ik maar al te vaak tot welke ellende uitstel en onwetendheid kunnen leiden. De bescherming van een prettige oude dag is vakwerk en maatwerk, net als de afhandeling van de nalatenschap. Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs levert dat al jarenlang op een vertrouwde, laagdrempelige manier.” 

Voor data, locaties en aanmelding bezoekt u de website van Kroes en Partners: www.kroesenpartners.nl of u belt 0172 – 521 921

Fotograaf: Josh Walet
Kroes en Partners.'
Kroes en Partners

Een goede naam in de regio met veel vaste relaties & klanten.

Verwante nieuwsberichten