Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tuijn Optiek & Juwelier al 125 jaar in Alphen gevestigd

5 april 2016 - 10:54  •  reacties

Tuijn Optiek & Juwelier al 125 jaar in Alphen gevestigd

Alphen aan den Rijn -

Wat in al die 125 jaar niet is veranderd, is de keuze voor stijl en kwaliteit. Zo onderscheidt Tuijn zich met haar stijlvolle moderne winkels, en moderne collecties, maar bovenal staan de medewerkers van Tuijn bekend om hun zorg en aandacht voor de wensen van haar klanten. Zo wordt voor elke juweliersklant het mooiste of best bijpassende sieraad of horloge gezocht. Hoort er bij het uitzoeken van een paar trouwringen een glaasje bubbles en een passend cadeau. De uitstekend opgeleide medewerkers van Tuijn Optiek zijn gespecialiseerd in het doen van een nauwkeurige oogmeting met de modernste meetapparatuur. Bij deze oogmeting hoort ook een oogdrukmeting en een algehele gezondheidscheck van het oog! Na de uitgebreide meting wordt op basis van de werkzaamheden, dagelijkse bezigheden en sportactiviteiten van de klant de meest geschikte bril uitgezocht.

25ste lustrum
Met 125 jaar is Tuijn één van de oudste winkels gevestigd in het centrum van Alphen. Deze bijzondere relatie tussen Tuijn en Alphen kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom zal Tuijn elke maand door middel van een leuke actie, een bijzondere attentie of andere speciale promotie een jaar lang aandacht schenken aan haar 25ste lustrum.

Wilt u op de hoogte blijven, kijk dan voor alle activiteiten op www.tuijnoptiek.nl, www.tuijnjuwelier.nl of volg ze op hun Facebook-pagina’s.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: tuijn
Tuijn Juwelier.'
Tuijn Juwelier

Tuijn Juwelier is gelegen in het stadscentrum.