Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voetbaltoernooi voor Atlantis, De Planeten en De Satellieten

4 mei 2016 - 16:41  •  Janneke Goudkuil  •  reacties

Voetbaltoernooi voor Atlantis, De Planeten en De Satellieten

Alphen aan den Rijn -

Donderdag 28 april was het dan zover, de voetbaldag bij voetbalverenging ARC 40 kinderen van Kindercentrum Atlantis en 20 kinderen van De Planeten en De Satellieten (BSO De Melkweg) mochten deelnemen aan acht spellen, die vanuit ARC waren georganiseerd. Zo was de uitdaging onder andere voor de kinderen om de bal tegen het net te schieten zonder de grond te raken, voetbal golf te spelen waarbij de bal in een bepaald vak geschoten moest worden, penalty’s schieten en 'Belgisch' voetballen waarbij de ruggen van de doelen naar elkaar toe stonden. Natuurlijk hebben de 40 kinderen van voetbalvereniging ARC ook meegedaan. En hun kunsten met de bal getoond.

De kinderen stonden vanaf ’s ochtends vroeg al te popelen om naar het voetbalveld te gaan. Bij binnenkomst op het verblijf, vroegen de kinderen: "Hoe lang moeten we nog wachten?". 

Eenmaal op het voetbalveld hebben de kinderen van Junis Kinderopvang onder leiding van stagiaires Sport & Bewegen de diverse spellen gespeeld. Na afloop werd het winnende groepje beloond met een mooie ARC sjaal en kregen alle kinderen een mooi voetballetje.

Alle deelnemende partijen kunnen terugkijken op een succesvolle en energievolle dag. 

Fotograaf: Josh Walet
Junis Kinderopvang.'
Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.