Nieuws

« Vorige - Volgende »

planBRAM is de eerste VOA Q-starter van 2017

14 maart 2017 - 11:54  •  reacties

planBRAM is de eerste VOA Q-starter van 2017

Alphen aan den Rijn - Met het aanbieden van de bijzondere locatie wilden de gastheren de aandacht vestigen op de noodzaak om het historische pand op te knappen zodat het markante aanzien van de kerk in stand kan worden gehouden. Daarnaast was het de bedoeling om duidelijk te maken dat de Adventskerk zich prima laat lenen voor zakelijke meetings. Daar slaagden de evenementsponsoren uitstekend in. Bovendien heeft de Adventskerk geweldige akoestische eigenschappen. Dat bleek wel toen organist Simon Stelling de aanwezigen liet horen dat het kerkorgel van de Adventskerk niet alleen geschikt is voor klassieke vertolkingen. Moderne muziek klinkt ook fantastisch in de imposante ruimte, zeker wanneer het uit 1922 stammende Steinmeyer-orgel met verve wordt bespeeld. 

De vijf P’s
Zoals de laatste jaren gebruikelijk werd de aankondiging van de VOA Q-starter direct gevolgd door de vertoning van een  videoclip, wederom een mooie coproductie van VRHL///VIDEO en TekstBuis. De veelzijdige interieurarchitect Bram Elferink kwam daarin zelf aan het woord en benadrukte dat hij niet alleen in de huid van de opdrachtgever kruipt, maar zich ook verplaatst in de clientèle van diezelfde opdrachtgever. “Klanten die met mij in zee gaan, krijgen een uniek origineel interieur waarmee de bedrijfsidentiteit wordt bevestigd. Herkenbaar én aantrekkelijk voor de doelgroep.” De werkwijze van planBRAM berust op de vijf P’s: plan, presentatie, planning, productie en passie. “Daar kan ik uren over doorgaan”, aldus de bevlogen startende ondernemer.

Groeiambitie
Volgens Matthijs Mulder was de uitverkiezing meer dan verdiend. “Die is het resultaat van de neergezette prestaties, de professionele aanpak, de informatieve website, de activiteiten op social media en de getoonde inzet voor de VOA en ondernemershuis iFlow.” De glunderende kersverse Q-starter kreeg van VOA-secretaresse Petra Burgmeijer ook nog eens een prachtige oorkonde en een cadeauboekje met gratis producten, diensten en kortingsaanbiedingen van ruimhartige VOA-leden. “Bijzonder welkom”, reageerde een blije Bram Elferink. “Ik heb al een aantal dingen gezien die me goed kunnen helpen om mijn ondernemerschap verder vorm te geven.” Over zijn plannen voor de toekomst was hij helder. “Ik help ondernemers met groeiambitie om hun visie om te zetten in vooruitstrevende interieurconcepten. Daar heb ik uitgesproken ideeën over die ik graag en zo vaak mogelijk in de praktijk wil realiseren.”

Foto: Uitreiking van de prijzen aan Bram Elferink van planBRAM. // Fotograaf: Lisenka l'Amie

Fotograaf: Josh Walet
Adventskerk.'
Adventskerk

Mooie kerk in het hart van het centrum.