Nieuws

« Vorige - Volgende »

Feestelijke opening nieuwe ruimte Bezemer Fitness

28 juni 2017 - 09:19  •  reacties

Feestelijke opening nieuwe ruimte Bezemer Fitness

Alphen aan den Rijn - Om 20.00 uur werd de nieuwe locatie officieel geopend door eigenaar Thijs Bezemer en wethouder Gerard van As. Thijs vertelde over zijn carrière als topwielrenner, hoe hij 's ochtends vroeg al stiekem op de wielerbaan stond omdat zijn trainer de sleutel had en hoe zijn vader hem door heel Nederland heeft gereden voor wedstrijden en trainingen. Duidelijk werd dat zijn ouders een belangrijke rol speelden tijdens zijn sportcarrière.

Ook tijdens de start van het ondernemerschap van Thijs hebben zijn ouder een belangrijk rol gespeeld. Toen het pand dat zij verhuurden leeg kwam te staan doordat de gevestigde sportschool failliet ging, greep Thijs zijn kans. De start van een nieuwe sportschool, wat helemaal in zijn straatje past als ex-topsporter, maar dan béter. Wethouder Gerard van As vertelde dan ook dat hij geniet van het jonge ondernemerschap van Thijs. Tevens memoreerde Van As tijdens zijn toespraak dat hij in zijn eerdere periode als wethouder ook de fietsenwinkels van ouders Johan en Corine Bezemer heeft mogen openen, wat hij zeker bijzonder vond.

Met uitstekende medewerkers, het leidinggeven met passie, gastheer zijn in zijn eigen sportschool en het blijven vernieuwen heeft Thijs 'zijn' Bezemer Fitness laten uitgroeien tot een volwassen sportschool in Alphen aan den Rijn. Bezemer Fitness werd bovendien verkozen tot de beste sportschool van Zuid-Holland.

 

Fotograaf: Josh Walet
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!