Nieuws

« Vorige - Volgende »

mactherapy is vierde VOA Q-starter van 2017

11 december 2017 - 12:08  •  VOA  •  reacties

mactherapy is vierde VOA Q-starter van 2017

Alphen aan den Rijn - De warme entourage vormde een perfect decor voor een informele en uitstekend aangeklede borrel, die muzikaal werd omlijst door de Christmas All Star Band. Voorafgaand aan de bekendmaking van de drie finalisten in de Onderneming van het Jaar 2017 verkiezing kondigde VOA-bestuurslid Matthijs Mulder rond de klok van zessen aan dat de laatste VOA Q-starter van het jaar 2017 geopenbaard zou worden. Dat bleek de in Alphen aan den Rijn gevestigde onderneming mactherapy te zijn.    

I mac you happy!
Met eigenaar Björn Willemsen in de schijnwerper werd direct daarna een videoclip vertoond, gemaakt door Aris Krist van VRHL///VIDEO, in samenwerking met Rob Buisman van TekstBuis. Daarin kwam goed naar voren dat mactherapy er in de eerste plaats voor zorgt dat Macs in alle soorten en maten blijven werken. Maar als het onverhoopt misgaat, heeft Björn de oplossing in huis. "Ik maak dan een statusrapport, stel de diagnose, schrijf een IT-recept en dien de medicijnen toe om je Mac beter te maken. Daar bovenop geef ik advies om je Mac gezond te houden", vertelde hij met een knipoog naar 'therapy' in de naam van zijn bedrijf. Daarnaast levert mactherapy aanvullende diensten als netwerk- en devicebeheer. De krachtige afsluiting liet niets aan de verbeelding over. "I mac you happy!"

Prijzenpakket
Na afloop van de videovertoning bedankte Björn de VOA voor de aandacht en kreeg hij een mooie oorkonde en een aangename verrassing overhandigd; een divers samengesteld aanbod aan kortingen en introductieaanbiedingen van tientallen VOA-leden. Daartussen zitten tal van cadeautjes waarmee startende ondernemers verder op weg worden geholpen. Terwijl de trotse Q-starter speciaal voor de gelegenheid gemaakte chocolaatjes ronddeelde, liet hij weten erg blij te zijn met het prijzenpakket. "Na het maken van de opnames mocht ik de video van tevoren niet zien, maar die valt gelukkig heel goed in de smaak. En het aanbiedingenboekje ga ik straks op mijn gemak doornemen. Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik best trots ben op de uitverkiezing. Dat gebeurt je niet elke dag."

Fotograaf: VOA Alphen aan den Rijn
Tags: voa, q-starter