Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lenteweek bij Limburgia in winkelcentrum Baronie

23 april 2018 - 13:59  •  Limburgia  •  reacties

Lenteweek bij Limburgia in winkelcentrum Baronie

Alphen aan den Rijn - Een heerlijke verse Zwitserse room vlaai, een Limburgse bodem gevuld met een luchtige Zwitserseroom opgespoten met slagroom en afgewerkt met chocolade krullenen. Of een Vers fruit vlaai, een Wener bodem met cake gevuld met heerlijke banketbakkersroom en gedecoreerd met stukjes vers fruit zoals blauwe druiven, mandarijn, appel, kiwi, ananas en aardbeien. Twee Lenteprijsjes voor maar € 8,95 en € 10,95 voor een 10-12 persoons vlaai. 

Ambachtelijk IJs
Heb jij na een prachtige zonnige week nog steeds trek in een lekker ambachtelijk ijsje? Geniet dan bij Limburgia de hele week dubbel want de tweede ijsbol is gratis! Het ijs wordt op ambachtelijke wijze in de eigen banketbakkerij vervaardigd en bestaat uit 40 smaken. De kwaliteit van het ijs wordt gewaarborgd door een erkende meester ijsbereider. 

Koningsdag
Om het lentefeestje compleet te maken hebben wij op Koningsdag onze Oranje Tompouce vlaaipunten in de aanbieding: 4 vlaaipunten voor maar € 5,50. Op Koningsdag staan wij hiermee ook in de hal bij de roltrappen en zijn wij tot 13.00 uur geopend. 

Bestellen
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u de vlaaien en Koningsdagaanbieding vooraf te bestellen, in de winkel of telefonisch.

 

Fotograaf: PR Limburgia
Tags: limburgia