Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe menukaart: let's meet Maggie again!

7 juni 2018 - 15:59  •  reacties

Nieuwe menukaart: lets meet Maggie again!

Alphen aan den Rijn - De overname van Maggie Blue is al rond en dus zijn Alphenaren Martin en Selina verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de horecagelegenheid aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. "We hebben al vaak de vraag gekregen per wanneer Maggie Blue wordt overgenomen, maar dat is al het geval", meldt Martin. "De komst van de nieuwe menukaart is de eerste merkbare verandering voor onze bezoekers."

De insteek van Maggie Blue blijft zoals bezoekers gewend zijn: een kwalitatief goede en lekkere kaart, toegankelijk voor iedereen. Met de ervaring die het horecakoppel heeft opgedaan bij 's Molenaarsbrug en Wet 'n Wild is een nieuwe kaart samengesteld. "De basis van de kaart was prima. Samen met de chefkok hebben wij wel onze eigen draai aan de menukaart gegeven, zonder van het concept van Maggie Blue af te wijken", stelt Martin.

"Wel hebben we ons best gedaan om gehoor te geven aan bezoekers voor wie de prijs-kwaliteit verhouding een drempel was om bij Maggie te dineren. Vanaf nu hopen we deze bezoekers ook te mogen verwelkomen: let's meet Maggie again!"

Met de nieuwe menukaart, die vanaf donderdag 7 juni wordt geserveerd, maken Martin en Selina definitief een nieuwe start bij Maggie Blue. Onder het motto 'Let's meet Maggie again' hopen zij zowel nieuwe en oude bezoekers te mogen ontvangen. "Ben je nog nooit bij Maggie geweest? Ben je al eerder geweest? Kom nog een keer en meet Maggie again!"

Kennismakingsactie
Vanaf 12 juni serveert Maggie Blue zes weken lang iedere week een ander hoofdgerecht voor slechts 12.50 euro. Deze weken wordt ook de appeltaart met slagroom geserveerd voor een actieprijs, namelijk voor slechts 2 euro in plaats van 3,75 euro!

Fotograaf: PR Maggie Blue
Maggie Blue.'
Maggie Blue

Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!