Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Werken bij La Cubanita of Proeflokaal Bregje is een mooie springplank'

10 december 2018 - 16:17  •  reacties

Werken bij La Cubanita of Proeflokaal Bregje is een mooie springplank

Alphen aan den Rijn - "Nu ik ouder word en inmiddels zelf moeder ben, is dat zeker niet altijd gemakkelijk te combineren", zegt Shaylane. Haar partner en zijzelf zijn beiden ondernemers en hun dochter wordt regelmatig door een van de grootouders opgevangen. "Gelukkig hebben zij daar tijd voor en doen zij dat graag, anders had dit niet gekund. Daardoor heb ik tijd om bezig te zijn met mijn grote passie." 

Shaylane startte haar horecacarrière bij La Cubanita en kan iedereen aanraden om in de horeca werkervaring op te doen. "Bij ons werken heel veel jongeren, dit maakt dat de werksfeer erg fijn is. Horecaervaring is niet noodzakelijk. Als je gastvrij bent en goed met mensen om kunt gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren mensen graag alle kneepjes van het vak en hopen dat zij willen doorgroeien, net zoals ik dat jaren geleden heb gedaan."

Horecaformule
Restaurant La Cubanita is een van de snelst groeiende horecaformules van Nederland. Shaylane is hier een ervaren franchisenemer en exploiteert de vestiging Alphen aan den Rijn, maar voorheen ook Eindhoven en Voorburg. "Dat bleek toch lastig te combineren. Ik wilde de focus leggen op Alphen en dat lukt prima." Zo goed, dat de Alphense twee jaar geleden besloot ook Proeflokaal Bregje op te starten in Alphen.

Proeflokaal Bregje, aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn, is een bekend concept. Iedereen voelt zich thuis in de huiskamer setting. Van vriendinnen die samen uit eten gaan tot vaste gasten die in de buurt wonen en alles wat er tussenin zit. "Het is heel toegankelijk voor iedereen", aldus Shaylane. Net als bij La Cubanita, werken wij ook bij Proeflokaal Bregje met een vastgestelde prijs. Je kunt bij ons genieten van een driegangendiner voor maar €14,50 en in het weekend voor €16,50. Zelf koken wordt bijna overbodig.  Een geliefd en veel besteld item van de menukaart is de 'Proeverij', een etagère van alle voorgerechten (slechts € 3,50 per persoon, per 2 personen, extra naast de standaard menu prijs).

Overdag is de ruimte te huur vanaf 40 personen. "We ontvangen veel gasten voor een verjaardag, een babyshower of als ze een trouwjubileum vieren. De moderne en eigentijdse inrichting is een grote factor van dit succes. Maar boven alles natuurlijk de fijne bediening en onze heerlijke gerechten", stelt Shaylane.

Fotograaf: Josh Walet
Proeflokaal Bregje.'
Proeflokaal Bregje

Altijd een driegangenkeuzemenu!