Nieuws

« Vorige - Volgende »

Silvia Heijns verloot gratis verwenbehandelingen

4 februari 2019 - 08:30  •  Silvia Heijns Huidverzorgingspraktijk  •  reacties

Silvia Heijns verloot gratis verwenbehandelingen

Alphen aan den Rijn - Maandag 4 februari is het Wereldkankerdag. Dan geven schoonheidsspecialisten een maand lang gratis verwenbehandelingen weg aan vrouwen en mannen met kanker. Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns doet aan deze actie mee.  "Wij geven vijf behandelingen weg", vertelt Silvia Heijns. "Ken je iemand die ziek is en een verwenbehandeling verdient, ga dan naar onze website en vul het contactformulier in." Op 14 februari worden vijf namen getrokken, zodat iedereen die een aanmelding doet evenveel kans maakt.

Acnebehandelingen
Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns wordt geleid door Silvia en haar dochter Julia Biegel. "Wij zijn vooral bekend door onze specialisatie in acnebehandelingen. Al menige jongen, man, meisje en vrouw  hebben wij behandeld met supermooie resultaten. Omdat wij in bezit zijn van de AGB-code vergoeden de meeste zorgverzekeraars onze acnebehandeling. Check uw zorgverzekering!" De praktijk is bij de ANBOS aangesloten, er word gewerkt met top-producten van Dermalogica en Decleor .

Specialisatie kanker
"In onze praktijk signaleren we regelmatig plekken vlekken op of in de huid die niet goed zijn. Door onze opleiding dermatologie met specialisatie in huidkanker zijn wij hier extra alert in en verwijzen wij regelmatig cliënten door naar de arts."
Omdat huidkanker heel veel voor komt, heeft Silvia in september 2018 meegelopen met het Anbos-team, de NoSunRun, tijdens de Damloop by Night voor een huidkankervrije generatie. Samen met het Anbos-team en het Huidfonds is veel geld opgehaald voor het project 'Betere UV-bescherming bij kinderen’ om huidkanker te voorkomen.

Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns
Silvia Heijns is bijna dertig jaar schoonheidsspecialiste. Na vijfentwintig jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, is zij in augustus gaan samen werken met haar dochter Julia Biegel. Samen hebben zij de praktijk voortgezet in een mooi pand aan de Zuiderkeerkring 239  in Kerk en Zanen, zo kunnen zij de praktijk uitbreiden. Samen hebben zij velen specialisaties. Onder meer anti-aging, definitief verwijderen van huidoneffenheden, verzorgende gezichtsbehandelingen, epileren van wenkbrauwen en massage.

Meer informatie staat op www.huidverzorgingspraktijksilviaheijns.com Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns, Zuiderkeerkring 239, Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: PR Silvia Heijns

Verwante nieuwsberichten