Nieuws

« Vorige - Volgende »

Succesvol Theaterweekend in Theater Castellum

28 januari 2019 - 18:54  •  reacties

Succesvol Theaterweekend in Theater Castellum

Alphen aan den Rijn - Op woensdag stond ze nog op de set van de Amerikaanse hitserie ‘Nashville’ en op vrijdag opende ze de derde editie van het Theaterweekend in Theater Castellum. Jordyn Mallory was één van de vele sterren die afgelopen weekend te zien waren in het Alphense theater.Voor de achtjarige Kayleigh Baars was op zondag wel een heel bijzondere rol toebedeeld. Zij was voor één dag de kindertheaterdirecteur van Castellum. Zij ontving niet alleen de 500 bezoekers die naar het Open Huis kwamen, maar ook de dames van Raak!

22 meter hoog
Rondom de vier voorstellingen in het afgelopen weekend, organiseerde Castellum diverse randactiviteiten. Zo verraste singer-songwriter Delise (foto) bezoekers van de voorstelling op Sterk Water met een intiem theaterconcert in het Festivalcafé en konden durfals het toneel van de Fonds Alphenzaal vanaf een hele bijzondere positie zien.  Zij blikten vanaf een platform op een hoogte van 22 meter naar beneden.

Startschot
Voor Theater Castellum was het Theaterweekend het startschot voor de tweede helft van het seizoen waarin het theater nog vele grote namen en bijzondere voorstellingen ontvangt. Zo kan bijvoorbeeld genoten worden van Tania Kross in Carmen, gaat het doek op voor de grote reizende Nederlandse musical Op Hoop van Zegen en doen cabaretiers als Yentl & de Boer, Richard Groenendijk en Pieter Derks Alphen aan den Rijn aan. Door het grote succes van de film Bohemian Rhapsody heeft het theater hoge verwachtingen van de show Queen The Music op  vrijdag 10 mei. 

Fotograaf: PR Theater Castellum