Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezinnen uitgenodigd voor de Grote Sinterklaasshow

26 november 2018 - 09:14  •  reacties

Gezinnen uitgenodigd voor de Grote Sinterklaasshow

Alphen aan den Rijn - Stichting De Fantasie Compagnie organiseert activiteiten voor kinderen, met als speciale aandachtsgroep kinderen uit gezinnen die het financieel minder hebben. Verder tekenen zij voor de productie van het Lokaal Sinterklaasjournaal en  het Halloween Event 2018 dat zij samen met Stichting MAX en Alphens.nl organiseerden. Naast deze activiteiten organiseren zij ook de Grote Sinterklaasshow.

Voor deze kindervoorstelling zijn naast de reguliere kaartverkoop ook honderd entreekaarten weggegeven aan gezinnen waar theaterbezoek niet vanzelfsprekend is. Voorzitter Jeroen de Nie: "Juist in de Sinterklaasperiode worden gezinnen die minder te besteden hebben vaak met hun neus op de feiten gedrukt. Om die reden hebben wij besloten met deze actie honderd mensen een fijne middag te bezorgen. Daarnaast hebben wij via een lokaal goed doel ook tien gezinnen aangeleverd gekregen waar Sint en zijn Pieten op bezoek gaan. Uiteraard nemen zij hierbij ook cadeautjes mee, deze hebben wij door middel van inzamelingsacties van geld en goederen bij elkaar gekregen."

De kaartverkoop voor beide voorstellingen gaat hard. Via  de website van theater Castellum zijn de laatste kaarten beschikbaar.

Fotograaf: De Fantasie Compagnie