Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bymip maakt alles nog veel mooier dan je kunt bedenken!

7 maart 2019 - 12:17  •  reacties

Bymip maakt alles nog veel mooier dan je kunt bedenken!

Alphen aan den Rijn - Mirjam van Triest, eigenaresse van Bymip, stelt vragen over wat je met je bedrijf uit wilt stralen. Vervolgens weet zij in haar creaties de stijl neer te zetten die niet alleen bij je bedrijf past, maar al je verwachtingen overtreft. 

Bymip staat er om bekend dat ze doorgaat tot de klant volledig tevreden is, ook als dat iets langer de tijd kost. De klant ontvangt een creatief design en passende uitstraling die helemaal past in deze tijd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Bymip vervolgens meedenkt over alle creatieve uitingen binnen het bedrijf. Denk aan vormgeven van flyers, logo’s, folders en ander creatief drukwerk tot het maken van uitingen voor social media en fotografie van producten.

Wat straalt jouw bedrijf uit?
Ben jij aan het nadenken over de huisstijl van je bedrijf? Bymip denkt graag met je mee! Op basis van jouw input creëert Bymip een compleet nieuwe huisstijl en uitstraling van je bedrijf.

• Ontwerpen van flyers, logo’s, banners, posters en complete huisstijlen
• In te huren als fotograaf
• Denkt mee over de juiste drukwerk
• Denkt mee over de uitstraling van je bedrijf

Wil je meer weten over de stijl van Bymip en wat ze voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in het portfolio: https://www.bymip.nl/portfolio/

Fotograaf: Josh Walet
Tags: bymip

Verwante nieuwsberichten