Nieuws

« Vorige - Volgende »

Feestelijke aftrap van nieuwe reeks Buitenpret! In het Europapark

6 maart 2019 - 14:42  •  reacties

Feestelijke aftrap van nieuwe reeks Buitenpret! In het Europapark

Alphen aan den Rijn - Zo kunnen de kinderen meedoen met een potje voetbal, tennis en freerunnen. Door buiten te spelen kunnen kinderen zich optimaal lichamelijk en geestelijk ontwikkelen én het is goed voor de sociale vaardigheden. Tijdens het buitenspelen maken ze makkelijk vriendjes. 

Tijdens de aftrap van Buitenpret! zijn er diverse partners van Alphen Beweegt aanwezig met leuke en leerzame activiteiten. Wethouder Gert-Jan Schotanus zal de middag op een ludieke manier openen. Daarna is het tijd om zwerfafval op te ruimen tijdens een speurtocht door het park met de gebiedsadviseurs van de gemeente. Talent House daagt jongeren uit om een parcours af te leggen met een bril op waardoor het lijkt alsof je een slokje te veel op hebt. Ook de politie is aanwezig om de kinderen een kijkje te laten nemen in het leven van een wijkagent. 

“Op 13 maart is er voor ieder wat wils. Kinderen, jongeren en ouders zijn van harte welkom. – Buurtsportcoach Robin de Heij”

Bij Trias Kinderfysiotherapie kunnen deelnemers hun kracht en balans skills testen en het Fysio Power Test diploma behalen. BOOST heeft leuke creatieve activiteiten en ouders, opa’s en oma’s kunnen gezellig een kop koffie drinken bij GO! voor jeugd om andere ouders/verzorgers te ontmoeten en te kijken of je iets kunt betekenen voor de jeugd in de wijk. Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) zorgt voor een flesje water en een gezond stukje fruit. De aftrap van Buitenpret! is gericht op kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar.

Iedere woensdag van 13 maart tot en met 10 juli van 13.30 tot 15.00 uur kan je kind kosteloos aansluiten bij Buitenpret! Kijk voor meer informatie op https://alphenbeweegt.nl/buitenpret/.

Fotograaf: Alphen Beweegt
Europapark.'
Europapark

Park met speeltuin, skatebaan en hondenuitlaatplek.