Nieuws

« Vorige - Volgende »

Inschrijving 20 van Alphen nog vier dagen geopend

8 maart 2019 - 10:46  •  reacties

Inschrijving 20 van Alphen nog vier dagen geopend

Alphen aan den Rijn - Je kunt je inschrijven als individuele loper maar ook scholen en verenigingen kunnen teams inschrijven. Bedrijven kunnen teams inschrijven voor de Blanksma Business Loop.

Afstanden
Je kunt in inschrijven voor verschillende afstanden. Je hebt de keuze uit de onderstaande afstanden. Wil je weten hoe het parcours eruit ziet? Klik dan door om online alvast jouw parcours te bekijken.

- Alphens.nl FamilyRun 1 KM
- Archeon prestatieloop 2,5 KM
- 4Sport prestatieloop 5 KM
- Prestatieloop 10 KM
- Dé 20 van Alphen wedstrijd- en prestatieloop 20 KM
- De Blanksma Businessloop 5, 10 en 20 KM

Iedere afstand loopt door en rondom Alphen aan den Rijn, dwars door het prachtige Groene Hart op volledig verharde wegen. Het parcours van de 20 km van de 20 van Alphen is officieel gemeten door de Atletiek Unie. Het certificaat van meting is bij de organisatie aanwezig. Je kunt bij de 20 km dus op de exacte afstand vertrouwen.

20 van Alphen
Normaal vindt de 20 van Alphen op de eerste zondag in maart plaats maar in verband met carnaval is het hardloopevenement nu op 24 maart. “De 20 kilometer wedstrijdloop is uniek in Nederland en vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons”, aldus voorzitter Arthur Bosua. “Voor de fanatieke hardlopers mag de 20 van Alphen dan ook niet ontbreken in hun lijstje met hardloopevenementen.”

Fotograaf: 20 van Alphen