Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lente festival in de Aarhof!

21 maart 2019 - 13:30  •  reacties

Lente festival in de Aarhof!

Alphen aan den Rijn - Daarnaast zijn er super leuke prijzen te winnen met het ‘gouden paasei spel’. Voor een compleet lentegevoel komen deze week nieuwe frisse banieren met vrolijke lente- en circusafbeeldingen te hangen in de Aarhof. De winkeliers hebben er in ieder geval zin in.

Zaterdag 23 maart start het eerste Lente festival met echte circusartiesten. Kom en geniet van de capriolen van onze clowneske jongleur en acrobaat in de Aarhof. Altijd al zelf een keer in de circusarena willen stappen? Dat kan zaterdag. Loop onder begeleiding bijvoorbeeld op een bal of over het strakke koord. Kinderen kunnen zich laten schminken of een fun-tattoo laten zetten.

Zaterdag 6 april staat de Aarhof in het teken van de hoelahoep en ballonnen. Doe gezellig mee of geniet gewoon van de capriolen van de professionele artiesten.

Komende thema's en acties
“Als winkelcentrum willen wij onze gasten iets gezelligs aanbieden tijdens het boodschappen doen” vertelt Martin Jacobs van Primera." Naast het ruime aanbod van verschillende winkels willen we onze klanten een andere reden geven om door het winkelcentrum te lopen. Dit jaar doen wij dat met verschillende thema’s en leuke acties. Naast de gebruikelijke acties tijdens Pasen, moeder- en vaderdag en de feestdagen in december organiseren wij spannende evenementen. Ik wil nog niet te veel verklappen maar houd de (social)media maar in de gaten. Wij houden u zo op de hoogte van al onze activiteiten. Zeker is, dat we onze succesvolle Black Friday actie in november opnieuw gaan organiseren. Afgelopen jaar was het prijzenpakket enorm met zelfs een scooter als hoofdprijs. Noteer ook alvast zaterdag 20 april. In de Aarhof spelen wij dan het ‘Gouden paasei’ spel waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Kortom: in de Aarhof beleef je het allemaal.”

Het winkelaanbod binnen de Aarhof is onlangs aangevuld met ‘Kippie’. Op de oude locatie van Slager Ridder, naast Albert Heijn, is nu de kipspecialist ‘Kippie’ gevestigd. Zij verkopen kant en klare kipgerechten voor thuis, maar ook verrukkelijke broodjes om direct op te eten.

Fotograaf: Winkelcentrum Aarhof