Nieuws

« Vorige - Volgende »

6500,- voor Pip en Teun met Le Vingo

30 maart 2019 - 15:36  •  reacties

6500,- voor Pip en Teun met Le Vingo

Alphen aan den Rijn - Maar liefst honderd dames streden tijdens het uitverkochte evenement om de hoofdprijs, een Cortina damesfiets, aangeboden door Gek van Fietsen. Tussen de bingoronde's door werden door middel van een loterij nog ruim honderd prijzen verdeeld welke werden aangeboden door Alphense ondernemingen. De mannen van Helemaal Top verzorgden de muzikale omlijsting en de presentatie van de geslaagde benefietavond.

De totale opbrengst van de avond is €6500,00. De dames van Ladies’ Circle “Het Groene Hart” zijn enorm trots en positief verrast door dit resultaat. De totale opbrengst komt ten goede van de Pip en Teun Foundation.

Pip (4) en Teun (2) zijn 2 kindjes (broer en zus) uit Alphen die beide de ongeneeslijke metabole stofwisselingsziekte CLN2 hebben. Pip en Teun verblijven 6 dagen per maand in het Sofia kinderziekenhuis. Veel kosten worden door de verzekering of overheidsinstanties niet gedekt voor Pip en Teun. Om deze reden is de foundation opgericht. Meer informatie vindt u op www.pip-teun-foundation.com

Of er volgend jaar weer een “Le Vingo” wordt georganiseerd is na het succes van de eerste editie minstens aannemelijk.

 

Fotograaf: Mirjam van Triest

Verwante nieuwsberichten