Nieuws

« Vorige - Volgende »

Een voorproefje bij Grand Café Eight

22 augustus 2012 - 14:45  •  reacties

Een voorproefje bij Grand Café Eight

Alphen aan den Rijn -

Tijdens de lunch werd door mede-initiatiefnemer Jan Verheul expliciet aangegeven dat Grand Café Eight niet alleen voor de zakelijke markt is, maar dat iedere Alphenaar meer dan welkom is om van de fantastische keuken en geweldige koffie te genieten.

Naast heerlijk eten is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het volledig gratis Wifi-netwerk en één van de werkplekken in het Grand Café. 

De 8 ondernemers die het initiatief hebben genomen voor dit concept zijn Jan Verheul, Joeri van den Berg, Martijn Daanen, Gert de Jeu, Stanley de Looze, Hugo de Koning, Willem Verheul en Dennis van der Werff. Middels co-creatie, het kosten-neutraal gebruik maken van de verschillende expertises van de ondernemers, kon Grand Café Eight met relatief lage kosten gerealiseerd worden. Kok Rolf Wortman, bekend van onder andere van restaurant Rendez Vous in mijdracht en het Zomerspektakel, zal de keuken voor zijn rekening nemen.

Op 8 september zal een besloten openingsfeest plaatsvinden, maar voor iedereen zal het restaurant al vanaf 1 september toegangelijk zijn en zal dagelijks van 09:00 tot 23:00 zijn geopend. Het is een mooie horecagelegenheid met een frisse uitstraling geworden en daarmee een geschikte setting voor zakelijke lunches en meetings. Heel veel succes gewenst, wij zullen in ieder geval vaker te zien zijn bij Grand Café Eight!

Fotograaf: Josh Walet
Grand Café Eight.'
Grand Café Eight

Een modern grandcafé, opgezet door 8 ondernemers.