Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sinterklaas & Zwarte Piet bij JT Bioscoop Alphen

26 november 2012 - 09:02  •  JT Bioscoop Alphen  •  reacties

Sinterklaas & Zwarte Piet bij JT Bioscoop Alphen

Alphen aan den Rijn -

Kaartjes kosten € 6,00 per persoon (exclusief € 0,50 reserveringskosten). De gehele ochtend staat in het teken van het bezoek van Sinterklaas. Voor de kinderen is er de mogelijkheid zich te laten schminken tot kleine zwarte pietjes en ook kunnen zij die het leuk vinden met Sinterklaas op de foto (deze foto’s worden later op onze Facebookpagina geplaatst). Voor de kinderen heeft Sinterklaas ook nog iets lekkers mee genomen: strooigoed en limonade. Tot slot is er een suikerspinmachine om ieder kind te voorzien van wat extra zoetigheid.

De Club Van Sinterklaas: Het Geheim Van De Speelgoeddokter
Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? 

Sint & Diego en de Magische Bron van Myra
Hoe de Zwarte Pieten hun kunstjes en capriolen kunnen uithalen, is één van de geheime krachten van het Grote Boek van Sinterklaas. Maar als die kracht op raakt, verliezen ook de Pieten hun magische krachten en dan is het onmogelijk om op 5 december pakjesavond te houden! Om dat te voorkomen, stuurt de Sint zijn trouwe Piet Diego met zijn Elite Pieten op avontuur. Een heel groot avontuur, want de enige plek waar ze de kracht kunnen herstellen is bij de magische bron van Myra, de geboorteplaats van Sint Nicolaas.

Reserveren voor de sinterklaasochtend is reeds mogelijk, dit kan aan de kassa van onze bioscoop.

Fotograaf: Josh Walet
VUE Bioscoop Alphen aan den Rijn.'
VUE Bioscoop Alphen aan den Rijn

Iedere week weer een actueel filmaanbod.