Nieuws

« Vorige - Volgende »

Start nieuw dansseizoen bij De Vos Danscentrum

20 september 2018 - 11:40  •  Ronald de Vos  •  reacties

Start nieuw dansseizoen bij De Vos Danscentrum

Alphen aan den Rijn - Voor de allerjongsten introduceerde deze toonaangevende Alphense dansschool twee jaar geleden het Draag&Dans programma. Baby's vanaf zes weken kunnen bij mama of papa in de draagdoek genieten van de dansbewegingen van hun ouder.

Voor 2- en 3-jarigen is er het Foxy 1 dansprogramma, ook wel dreumes- of peuterdans. Samen met een ouder spelenderwijs bewegen op muziek. Een leuk en afwisselend programma dat voorbereid op het echt zelf doen als ze 4 en 5 jaar zijn. Dan heet het programma Foxy 2. De eerste Foxy Dansdiploma's werden in juni nog door burgemeester Spies uitgereikt.

Van 6 tot 13 jaar wordt er in verschillende leeftijdsgroepen op twee lokaties in Alphen gedanst in streetdance en hiphop. Voor deze leeftijden zijn er aparte groepen voor breakdance, de nieuwe sporthype in Nederland. 

Vanaf 14 jaar kan er naast hiphop deelgenomen worden aan stijldanslessen. Vroeger hoorde het bij je opvoeding. Tegenwoordig beseffen velen nog niet hoe leuk het is om het naast het schoolwerk met je vrienden over de dansvloer te zweven.

Volwassenen maken nog altijd een groot deel uit van de dansschoolbezoekers. Cursussen voor stijldansen ballroom en latin, maar ook salsa, argentijnse tango en lindy hop zijn nog altijd in trek om samen met je eigen partner een leuk wekelijks uitje te hebben.

Kortom van 0 tot 80, De Vos Danscentrum staat voor een leven lang dansplezier. Kijk op de site www.devosdanscentrum.nl naar het programma van introductielessen en danscursussen die van start gaan en informeer naar de mogelijkheden of meld je gewoon aan voor 100% dansplezier.

Fotograaf: PR De Vos Danscentrum
De Vos Danscentrum.'
De Vos Danscentrum

Beoefen een van de vele verschillende dansstijlen!