Nieuws

« Vorige - Volgende »

Armin van Buuren 's werelds beste DJ

20 oktober 2012 - 11:18  •  reacties

Armin van Buuren s werelds beste DJ

Alphen aan den Rijn -

Dat maakte de organisatie vrijdag- op zaterdagnacht bekend tijdens het Amsterdam Dance Event. Van Buuren stond vier jaar achtereen bovenaan de wereldwijd toonaangevende lijst.

Vorig jaar raakte de DJ zijn titel echter kwijt aan de Fransman David Guetta. Van Buuren kwam toen op de tweede plaats terecht. Dit jaar staat Guetta vierde. Tiësto staat op de tweede plaats en Avicii is de nummer drie. De Koudekerker heeft de populariteitspoll nu vijf keer gewonnen.

'Reden hiervoor lijkt zijn onuitputtelijke tourschema', aldus de organisatie. 'Met name zijn uiterst populaire A State Of Trance-feesten hebben hem over de hele wereld gebracht.' Van Buuren was dit jaar aanwezig op evenementen in onder meer Londen, Moskou, Los Angeles en Miami.

De DJ kondigde tijdens het Amsterdam Dance Event een nieuwe wereldtournee aan. Tijdens de zogeheten ASOT600 The Expedition World Tour zal hij langs wereldsteden gaan als Mexico City, São Paulo, Kuala Lumpur en New York. De tournee eindigt in april met een show in Den Bosch.

Fotograaf: Josh Walet