Nieuws

« Vorige - Volgende »

Niet èèn maar twee School Events bij Bar Amsterdam

18 februari 2014 - 10:04  •  reacties

Niet èèn maar twee School Events bij Bar Amsterdam

Alphen aan den Rijn -

Het gaat een super leuke avond worden want er zullen maar liefst twee DJ’s de sterren van de hemel draaien! De eerste is onze resident DJ Tim-C en ook zal de Real DJ Way Out zijn kunsten te gehore brengen. Deze twee DJ’s staan samen met de compleet vernieuwde lichtinstallatie garant voor een spectaculaire avond!

De toegang bedraagt €7,50 en dit is inclusief 2 muntjes. Vanwege de toegestande leeftijd zal er deze avond absoluut geen alcoholische drank worden geschonken.

School Event 16+
De tweede avond is donderdag 20 februari en is uitsluitend toegankelijk voor 16 jaar en ouder. DJ Tim-C zal samen met de populaire DJ Dyna, bekend van zijn “Sexed Up” sets, de hele hut op zijn kop zetten. Op deze avond zal uitsluitend aan 18 jaar en ouder drank geschonken worden.

De toegang bedraagt €10,- en dit is inclusief 3 muntjes. Aanvang 23.00 uur.

Bacardi Pineapple Poolparty
Ook aanstaande zaterdag staat er wat speciaals op het programma, Bar Amsterdam doet mee aan de landelijke Bacardi Pineapple Poolparty. Aan deze landelijke dag doen 200 horeca zaken uit heel Nederland mee en wordt èèn zaak uitgeroepen tot leukste poolparty zaak 2014. Deze avond zal nog gekker en gezellige worden dan normaal en mag je dus niet missen!

Fotograaf: Josh Walet
Bar Amsterdam.'
Bar Amsterdam

Gelegen boven Restaurant Trots.

18-02-2014 - SchoolEvent 14+.'
18-02-2014 - SchoolEvent 14+

Ook voor alle 14-jarigen!