Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sportspectrum kijkt terug op toffe voorjaarsvakantie

3 maart 2015 - 14:31  •  reacties

Sportspectrum kijkt terug op toffe voorjaarsvakantie

Alphen aan den Rijn -

Zwembad De Hoorn druk bezocht
In de vakantie was er dagelijks een breed aanbod aan recreatief zwemmen in zwem- en recreatiebad De Hoorn. Naast deze ruime openstelling werden er allerlei extra activiteiten in het bad georganiseerd, zoals watergames en de spelinstuif. Ruim 5500 bezoekers genoten van gezellige zwemdagen in Alphen aan den Rijn. Ook de Opa- en oma-ochtend, op de laatste zaterdag van de vakantie, leverde prachtige plaatjes op. Geweldig hoe verschillende generaties met elkaar genieten van alle zwemmogelijkheden. Mooi om aan Opa en Oma te laten zien hoe goed je al kunt zwemmen! 

 

In beweging met de buurtsportcoach
Ook ‘op het droge’ was er volop actie. In verschillende sportaccommodaties, zoals de Limeshal, de Plataan in Boskoop en De Oude Wereld waren er mogelijkheden om te bewegen.

Sportinstuif, zaalvoetbal in Boskoop, Fantasiafeest in de Limeshal, de AquaRijn Kidsdag….. Alle kinderen hebben kunnen genieten van leuke activiteiten waar bewegen en plezier centraal staan. De Alphense burtsportcoaches weten de kinderen altijd weer een mooie beleving mee te geven! Sportspectrum zorgt voor Bewegingsruimte! 

De volgende keer ook meedoen? In de meivakantie is er weer volop gelegenheid! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!

Fotograaf: Josh Walet