Nieuws

« Vorige - Volgende »

Culinair Alphen 'at the park' keert dit jaar weer terug

4 maart 2016 - 09:21  •  reacties

Culinair Alphen at the park keert dit jaar weer terug

Alphen aan den Rijn -

Restaurants
Diverse restaurants uit de omgeving zullen acte de presence geven op Culinair Alphen. De organisatie is op dit moment druk bezig met de werving van deelnemers. Bent u horeca-ondernemer en heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact met ons op via www.culinairalphen.com.

Foodtrucks
Naast de restaurants, zullen er dit jaar ook een aantal culinaire foodtrucks het park in gerold worden. Bent u exploitant van een foodtruck en ziet u een plekje op Culinair Alphen wel zitten? Neem dan contact met ons op via www.culinairalphen.com.

Entertainment
Uitgegeten? Natuurlijk gaan ’s avonds de voetjes van de vloer met een swingend entertainmentprogramma. Ook voor de jongste lekkerbekken zal er weer genoeg te beleven zijn op Culinair Alphen.

Oktoberfeesten
De organisatie krijgt veel vragen over de zeer geslaagde Oktoberfeesten van het afgelopen jaar. John Vermeer, voorzitter van Stichting Culinair Alphen: “De Oktoberfeesten waren een succesvol uitstapje, waar zowel de organisatie als de bezoekers heel veel plezier aan hebben beleefd. Maar wij zijn nu eenmaal Culinair Alphen en ons hart ligt bij het zomerse festival in Park Rijnstroom. Dit jaar gaan we ons daar op concentreren. Wie weet komen we volgend jaar wel weer met een leuke verrassing voor Alphen!”. Alphen aan den Rijn hoeft het echter niet zonder Oktoberfeesten te doen dit jaar: een aantal Alphense ondernemers zal dit jaar de oktoberfeesten organiseren op 14 en 15 oktober.

Sponsoring
Natuurlijk kan een dergelijk grootschalig evenement niet zonder ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. Wilt u uw bedrijf profileren bij meer dan 25.000 bezoekers, en met relaties genieten van dit prachtige evenement? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via de gegevens op www.culinairalphen.com. 

Noteer alvast in uw agenda: Culinair Alphen van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus 2016 in Park Rijnstroom.

Fotograaf: Josh Walet
Park Rijnstroom.'
Park Rijnstroom

Het Rijnstroompark heeft een lange geschiedenis.