Nieuws

« Vorige - Volgende »

Geslaagde eerste editie van Asperges in de Polder

25 mei 2016 - 11:16  •  Hans Peter van den Bosch  •  reacties

Geslaagde eerste editie van Asperges in de Polder

Alphen aan den Rijn -

Enkele maanden geleden ontstond het idee om een bourgondisch Asperge-event in het Groene Hart te organiseren. Samen met de Aspergeteler Noordam werden de koppen bij elkaar gestoken om samen op zoek te gaan naar een unieke invulling. 

Bourgondisch genieten
Van 18 tot en met 22 mei was het bourgondisch genieten in de polder. Vijf verschillende restaurants uit het Groene Hart, namelijk Alfreds, Met Smaak, Twenty4Culinair, Restaurant Wagenaar en De Florijn hebben ieder op eigen wijze invulling gegeven aan het aspergethema. Meer dan 750 gasten brachten een bezoekje het evenement.

Niet alleen de keukenbrigade, maar ook het entertainment was iedere avond anders. Op woensdag werd gestart met de 'business night' met jazzklanken van Ilse Huizinga, donderdag was de 'lazy' aspergenight met The Voice-zangeres Kim de Boer. Op vrijdagavond was het de beurt aan Dj-Eno-C, in het weekend zorgden Marescha en Meike van der Veer voor het entertainment.

Aankleding
De meer dan 750 gasten waren aangenaam verrast door de prachtige setting, tent, locatie, het heerlijke eten en de energieke jonge brigade. Ook de styling en aankleding van Van der Maarel sfeermeesters en professionele keukenapparatuur door Boels vielen in de smaak. Op het buitenterras zorgden OFYR plancha’s en Hans Severs dealer van BMW & MINI met enkele modellen voor een chique uitstraling van het event. Sligro was partner voor een mooie selectie wijnen en 2Food heeft het assortiment biologische drinks ingevuld.

Eigenwijze Evenementen met partner Aspergehof Noordam kijkt terug op een geslaagde eerste editie, die absoluut een vervolg krijgt in 2017. De eerste drie avonden zijn al exclusief verkocht aan enkele bedrijven, die hiermee het vertrouwen uitspreken voor een volgende editie.

 

Fotograaf: Josh Walet