Nieuws

« Vorige - Volgende »

Festival 7eaven maakt eerste namen line-up bekend

10 maart 2017 - 08:55  •  reacties

Festival 7eaven maakt eerste namen line-up bekend

Alphen aan den Rijn - Sandro Silva is vooral bekend van zijn enorme hit Epic. Hiermee stond hij 24 weken op nummer een in de Nederlandse hitlijsten. Daarnaast behaalde de single ook de platina status. De initiatiefnemer heeft ook Ici Sans Merci, Luna en Richard Durand weten te strikken. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt. Met deze artiesten hoopt de initiatiefnemer René Verburg de vijfduizend kaarten snel te kunnen verkopen. De kaartverkoop is sinds 4 maart van start gegaan.

Hoewel het de eerste keer is dat het festival wordt georganiseerd, wordt het groots aangepakt. "Het festival is een enorme boost voor de Alphense omgeving. Naast de vijfduizend mensen die dit festival bezoeken zijn ook lokale talenten in de muziekscene gebaat bij dit festival", vertelt Dammenaar René Verburg die ook een kans wil geven aan talent uit de omgeving.

Dit festival past in de lijn van de plannen van de gemeente. Dinsdag werd bekend dat wethouder Kees van Velzen van plan is om De Bijlen van een opknapbeurt te voorzien. Hierdoor moet het vanaf 2018 nog aantrekkelijker worden om dit soort evenementen te organiseren.

Fotograaf: Josh Walet
De Bijlen.'
De Bijlen

Sportvelden