Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Kunst op het Plein' in winkelcentrum Herenhof

5 mei 2017 - 10:44  •  Jack Damen  •  reacties

Kunst op het Plein in winkelcentrum Herenhof

Alphen aan den Rijn - Twee deskundigen zullen weer aanwezig zijn en de grote vraag ter plekke beantwoorden; is het kunst of is het toch kitsch? Deelname is uiteraard gratis en u hoeft zich niet op te geven.

'Kunst op het Plein' wordt dit jaar ingevuld met enige professionele artiesten. De gelukkigen die ooit wel eens in de stoel van een karikatuurtekenaar hebben gezeten kunnen zich nog ongetwijfeld de schaamte en het ongemakkelijke gevoel herinneren. Het is misschien goed te weten dat velen u zijn voorgegaan en u echt niet alleen bent in de wereld van de chronische spiegelangst en de plastische chirurgie. De karikaturist met jarenlang internationale ervaring tekent u deze middag zoals u zichzelf nog nooit gezien heeft. Verder zal een beeldend kunstenaar die in diverse landen al heeft geëxposeerd een demonstratie boetseren geven en kan men zien hoe een portret wordt opgebouwd. Wellicht wilt u zelf als model plaats nemen in de stoel?

Om alle moeders dit weekend in het zonnetje te zetten kunnen de kinderen deze middag ook lekker creatief bezig zijn. Op het kleurrijke kinderterras kunnen zij onder deskundige begeleiding een mooi geschenk voor mama maken.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: herenhof
Winkelcentrum Herenhof.'
Winkelcentrum Herenhof

De Herenhof is als winkelcentrum van alle gemakken voorzien.