Nieuws

« Vorige - Volgende »

Winter Culinair mag van Maggie Blue jaarlijks terugkeren

5 december 2017 - 15:56  •  reacties

Winter Culinair mag van Maggie Blue jaarlijks terugkeren

Alphen aan den Rijn - Francis Vermeer, eigenaresse van Maggie Blue in het Nutsgebouw, bevindt zich deze dagen midden in het feestgedruis. Wat Francis betreft mag het evenement -nu al- ieder jaar terugkeren op de agenda.

Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?
Wat leven in de brouwerij tijdens de wintermaanden! In andere steden slaan soortgelijke concepten goed aan en we kunnen aan nóg meer mensen laten zien hoe mooi het aan de Lage Zijde is geworden. Ik vind het een prima idee van Alphens.nl / Sera, mooi initiatief van mijn oud-Culinair Alphen collega's en een mooie kans om samen te werken met de andere ondernemers rondom het Thorbeckeplein. 

Wat verwacht je zelf van 15,16 en 17 december?

Echte winterse gezelligheid! Een hoop mensen, food, drinks en entertainment. Kortom, een echte winterse ontmoetingsplek voor Alphenaren. Dat het een evenement mag worden wat jaarlijks terugkeert op de agenda.

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
'Team Maggie Blue' staat klaar op ons sfeervolle en verwarmde terras dat we speciaal inrichten voor dat weekend. Luxe broodjes, winterse soep, en natuurlijk de nodige drankjes om je warm en gezellig te houden. ;-)

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
Schaatsen, een kerstmarkt, glühwein & good food…. Need I say more? 

Fotograaf: Josh Walet
Maggie Blue.'
Maggie Blue

Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!