Nieuws

« Vorige - Volgende »

Steun deelnemers fietstocht Ride for the Roses

30 augustus 2018 - 11:16  •  Miriam Klaassen  •  reacties

Steun deelnemers fietstocht Ride for the Roses

Alphen aan den Rijn - Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en iedere deelnemer krijgt bij de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen; samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Dit jaar gaat de opbrengst van de Ride naar onderzoek naar hersenkanker. ‘’Voor mij is het doel van deze Ride for the Roses extra bijzonder’’, vertelt goudsmid Miriam Klaassen. ‘’Mijn vader en oom zijn allebei overleden aan hersenkanker. Beiden zijn veel te jong gestorven. Dat is voor mij de reden om op deze manier een steentje bij te dragen om deze ziekte de wereld uit te helpen.’’

Onder de naam Mane Novum (een nieuwe morgen voor iedereen) maakt goudsmid Miriam Klaassen speciaal voor de Ride for the Roses de unieke collectie sieraden in zilver en goud. 
De collectie bestaat uit diverse sieraden voor mannen en vrouwen, zoals hangers, ringen, armbanden en oorbellen. Elk sieraad is een mooi geschenk, een bijzondere herinnering en een bijdrage aan het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Miriam Klaassen is op 9 september met een stand aanwezig bij de start- en finishlocatie van de Ride for the Roses 2018 in Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen). De sieraden zijn ook te vinden op www.miriamklaassen.nl en via www.ridefortheroses.nl.

Op de foto zie je Hennie Kuiper met Miriam Klaassen bij de stand tijdens de Ride for the Roses.

Fotograaf: AMK