Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Drive-in Bioscoop met Mamma Mia!

1 april 2019 - 13:27  •  reacties

Alphense Drive-in Bioscoop met Mamma Mia!

Alphen aan den Rijn - Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van Amerikaanse romantische filmmusical Mamma Mia 1. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie.

Mamma Mia the Movie
Een drive-in vraagt om een film met rijen auto's en meezingen met de muziek, daarom is er dit jaar gekozen voor een muzikale energieke film waarin in die tijd de Drive in Bioscoop de zaterdagavond vulde. De eerste rijen zijn gereserveerd voor bezoekers die in oldtimers komen, in de rijen daarna is er alle ruimte voor leasebakken, brakke barrels, klusbusjes; kortom alles wat rijdt op vier wielen is welkom!

Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid drankjes en een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken. De bestelling wordt zelfs naar je auto toegebracht!

Kaarten
Voor € 25,- krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden. Om 20:00 uur gaat het terrein open voor het publiek en de film begint om 21:00 uur. Voor dit evenement zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten kunnen direct online gekocht worden via Alphens.nl.

 

Fotograaf: JCI Alphen