Nieuws

« Vorige - Volgende »

Haring on the Docks, groots haringfestijn in Alphen

9 april 2019 - 12:24  •  reacties

Haring on the Docks, groots haringfestijn in Alphen

Alphen aan den Rijn - Haring on the Docks wordt georganiseerd door de Alphense ondernemer Sietse Kromhout en is bedoeld voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken. Sietse is al jaren verantwoordelijk voor tal van (haring)feestjes op bestaande horecalocaties, maar met Haring on the Docks pak hij flink uit. Zo gaat het eerste haringvaatje op Amerikaanse wijze geveild worden. De opbrengst komt ten goede aan de Alphense Hospice Groep, waar mensen die terminaal zijn de laatste periode van hun leven kunnen doorbrengen.  

Kaartverkoop
Bezoekers moeten een entreekaartje kopen, maar daarvoor kunnen zij zich de avond te goed doen aan de lekkerste haring. In tal van standjes worden verder drankjes en ander eten tegen betaling aangeboden. De kaartverkoop (via Alphens.nl) begint 15 april.

Naast Menno Aben treden ondermeer DJ Saxifonist en de Alphense formatie NoHarm op. Zij treden op in een feesttent. Voor deze tent wordt een terras gerealiseerd, waarop tafels staan die door ondernemers kunnen worden gehuurd. Daar kunnen zij dan samen met hun relaties, personeel, familie en vrienden genieten van een avondvullend programma.

Sluizeman
Haring on the Docks krijgt medewerking van de gemeente Alphen aan den Rijn, Pizzeria Is Morus, ALFREDS, LeKroket en natuurlijk visspecialist Sluizeman.

De VOA houdt voor de opening van Haring on the Docks samen met BDO een haringparty op het terrein van De Werf.