Nieuws

« Vorige - Volgende »

Xander & Friends druk bezocht op Zomerspektakel

9 juni 2019 - 13:47  •  reacties

Xander & Friends druk bezocht op Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - Niet alleen vrijdagavond stonden er bekende artiesten op het podium. Gisteravond stond Xander de Buisonjé met onder andere Lee Towers, Glennis grace, Berget Lewis, Brainpower, Yes-R en Charlie Luske op het podium. Samen zongen zij jouw favoriete guilty pleasures en ging het dak eraf. Na de spectaculaire vuurwerkshow sloot DJ Jean de zaterdagavond af. 

Xander schreef vorig jaar geschiedenis met zijn eerste Xander & Friends, dat hij samen met het Zomerspektakel aan het Meer organiseert. Als gastheer en zanger voelt hij zich vereerd dat hij weer op het Alphense festival mag staan.

Door de weersomstandigheden was het middagprogramma geannuleerd en was het nog onzeker of het avondprogramma wel door kon gaan. Om 17.00 uur kon de organisatie toch het goede nieuws brengen dat het terrein open was. Alleen Queen Forever moest worden gecanceld omdat het nog te hard waaide. De organisatie heeft alles op alles gezet om de show van Xander de Buisonjé door te laten gaan en dat is ze gelukt. Duizenden mensen wisten het Zomerspektakel weer te vinden.

Fotograaf: Josh Walet