Nieuws

« Vorige - Volgende »

Line-up Koninginnedag 2012 bekend

12 maart 2012 - 16:38  •  reacties

Line-up Koninginnedag 2012 bekend

Alphen aan den Rijn -

Vorig jaar bezochten 23.000 Alphenaren het feest in Park Rijnstroom, waar toen de Franstalige groep Alderliefste optrad. Zij scoorde ooit een top 40-hit met Paul de Leeuw: Une belle histoire.

In het Alphense park wordt maandag 30 april ook weer een kunst- en cultuurmarkt gehouden, waar kunstenaars uit heel Nederland aan deelnemen. Ook de regionale kunstenaars krijgen een plekje en er is ruimte voor het praattheater. Op het Rijnplein staan 's middags onder andere Paula G. en een coverband geprogrammeerd. In 2011 gaf Helemaal Top een spetterend optreden in het Alphense centrum.

Verder staan ook de traditionele Alphense gebeurtenissen weer op de planning, zoals de kindermarkt in het Burgemeester Visserpark en de sport- en speldag in het Europapark. Om 17.00 uur vangt het straatfeest in de Julianastraat aan. De avond daarvoor treedt de Kinderband op in Theater Castellum.

Johan Friso
Koninginnedag 2012 in Alphen gaat, ondanks de gezondheidstoestand van prins Johan Friso, gewoon door. 'Als er geen veranderingen komen omtrent zijn gezondheid gaat alles gewoon door', aldus een bestuurslid van de Alphense oranjevereniging.


Fotograaf: Josh Walet
Park Rijnstroom.'
Park Rijnstroom

Het Rijnstroompark heeft een lange geschiedenis.