Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verdient jouw secretaresse ook een flesje wijn?

16 april 2014 - 12:40  •  reacties

Verdient jouw secretaresse ook een flesje wijn?

Alphen aan den Rijn -

Oeps, niet aan gedacht en heb jij nog geen presentje voor jouw secretaresse? Geen probleem, op Alphens.nl kun je een flesje rode of witte wijn bestellen, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Zo sla je twee vliegen in één klap! Jouw secretaresse blij verrast en je steunt Stichting Red het Talent!

Bestel dus snel en jouw bestelling wordt door de Bike Koerier Alphen bezorgd!

Stichting Red het Talent 
Het probleem en het aantal straatkinderen in Zuid-Afrika tot een minimum beperken; dat is het doel van de Alphense stichting Red het Talent. Deze nieuwe stichting, met Alphen aan den Rijn als thuisbasis, heeft de ambitie om het probleem van straatkinderen in Zuid-Afrika de geschiedenisboeken in te krijgen.

In Kaapstad is Red het Talent al behoorlijk succesvol en heeft in de afgelopen drie jaar het aantal straatkinderen van duizend naar zeven weten terug te brengen. Om deze stichting ook succesvol te laten blijven, zijn er natuurlijk gelden nodig. Zo wordt dit najaar de sponsorfietstocht Tour for Talent, een zesdaagse fietstocht door de Westkaap in Zuid-Afrika, georganiseerd en,iets dichter bij huis, deze leuke wijnactie!

Fotograaf: Josh Walet