Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nutsgebouw niets voor The Royal Bar

12 juli 2014 - 14:36  •  reacties

Nutsgebouw niets voor The Royal Bar

Alphen aan den Rijn -

Nu de rechter bepaald heeft dat The Royal Bar haar deuren in augustus moet gaan sluiten, is uitbater David Shoshan op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn tent. Hij heeft het liefst een locatie in het centrum van Alphen, maar tot op heden heeft de zoektocht van David Shoshan nog geen succes gehad.

Omdat David Shoshan niet akkoord ging met de verhuisvergoeding die Mike Shoshan, de huurder van het pand die vorig jaar in juli een deal met de gemeente sloot, hem aanbood. Die verhuisvergoeding is nog steeds een punt van discussie. Toen de verhuisvergoeding niet op tijd was afgesproken, vond de gemeente Alphen het vorig jaar september genoeg en startten ze een bodemprocedure tegen The Royal Bar, met als doel het huurcontract te beëindigen.

De sloopwerkzaamheden staan voor september gepland, dus er zit ook nog een zekere mate van haast in. The Royal Bar zou dus voor de gemeente deze augustus toch echt moeten gaan sluiten, want in september wordt het complete Thorbeckegebouw waar de bar in zit gesloopt.

Fotograaf: Josh Walet
The Royal Bar.'
The Royal Bar

Naast een bar, ook om te toveren naar een hippe dancing!