Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ga lekker fietsen!

24 mei 2015 - 23:42  •  VVV Alphen aan den Rijn  •  reacties

Ga lekker fietsen!

Alphen aan den Rijn -

Het ziet er in het groene gebied rondom Alphen aan den Rijn prachtig uit. Bomen, struiken, bloemen, alles is in volle bloei. Je kunt ervoor kiezen om een stuk gaan toeren. Maar met een VVV-route zie je nog meer. Daarnaast krijg je informatie over van alles langs de route. In Het Brugwachtertje zijn vele fietsroutes verkrijgbaar.

Route.nl cadeau
Ook het fietsboek van Loek Heskes, een fraai uitgevoerd boek met heel veel informatie en mooie routes, is een aanrader. Omdat VVV Alphen aan den Rijn vanaf mei dit jaar haar eerste lustrum viert, is het boek voor een speciale, jubileumprijs verkrijgbaar, overigens evenals het wandelboek van Heskes.

En er is meer. Bij aanschaf van een boek van Heskes krijgt men het tijdschrift Route.nl cadeau. Een leuk fietsmagazine, boordevol fietsroutes in heel Nederland en tips over fietsen en fietsmogelijkheden.

Fietsen is gezond
VVV Alphen aan den Rijn nodigt je uit om op een aantrekkelijke wijze deze streek te verkennen. Op de fiets: sportief, voordelig, gezond en met vele mooie uitzichten. Veel plezier!

Openingstijden Het Brugwachtertje
De openingstijden van Het Brugwachtertje, dat is gelegen aan de Alphense brug in het centrum, zijn in 2015 vanaf 01 mei t/m 31 oktober:

Maandag: gesloten
Dinsdag /zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

 

Fotograaf: Josh Walet
Tags: fietsen, vvv
VVV Kantoor.'
VVV Kantoor

VVV Kantoor in het oude brugwachtershuisje!