Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grote schoonmaakactie in Park Zegersloot op 16 april

8 april 2016 - 09:41  •  reacties

Grote schoonmaakactie in Park Zegersloot op 16 april

Alphen aan den Rijn -

Tijdens de actie wordt al het zwerfvuil zoals blikjes, papier en andere achtergelaten troep verzameld. De gemeente faciliteert schoonmaakmateriaal en de afvoer van al het afval dat wordt opgeruimd. 

Met de schoonmaakactie wil Vereniging Vrienden Park Zegersloot zorgen voor een schone start van het seizoen. "Het park is de groene long van Alphen en bezorgt voor alle Alphenaren een gebied waar gesport, gewandeld en gerecreëerd kan worden. Met de schoonmaakactie pakken we draad weer op om met het park een schone start te maken voor het nieuwe seizoen van lente en zomer."

Vrijwilligers
Vereniging Vrienden Park Zegersloot nodigt iedereen uit om mee te helpen met de schoonmaakactie. Er wordt om 9.30 uur verzameld bij Scouting Alphen aan de Verlengde Aarkade. "Wij hopen dat veel mensen die net als wij graag in een mooi Park Zegersloot recreëren en wandelen op mee te doen aan deze actie en na afloop onder het genot van een kopje koffie of thee voor de ouderen en limonade voor de kleineren nog kunnen nagenieten van het resultaat van de actie."

Fotograaf: Josh Walet