Nieuws

« Vorige - Volgende »

Op 13 april schoonmaakactie in Park Zegersloot

22 maart 2019 - 10:44  •  reacties

Op 13 april schoonmaakactie in Park Zegersloot

Alphen aan den Rijn - Met de schoonmaakactie zorgt de organisatie ervoor dat het park er bij het begin van het nieuwe (recreatie)seizoen in de lente en zomer goed bijligt en iedereen er van kan genieten. 

Actie
"Wij gaan het park in om in de eerste plaats het zwerfvuil op te ruimen en het park klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maar het is bij voorgaande actie duidelijk geworden dat alle deelnemers ook hebben genoten van het wandelen door het park en contacten met de anderen. Ouders met hun kinderen waren enthousiaste ruimers en zoekers.", vertelt de organisatie.

Park Zegersloot
Het park is er voor iedereen, voor elke Alphenaar. Het Park Zegersloot is de groene long van Alphen aan den Rijn om te recreëren. Zoals luieren in de zomer, het hele jaar door joggen en wandelen door het gebied, sporten in het Urban Athletes Park, genieten van de natuur of bij de horeca met een mooi uitzicht op Park Zegersloot.

Uitnodiging
"Daarom nodigen wij iedereen uit mee te doen met deze actie. De kinderen hoeven deze keer niet te zoeken naar boomschijven maar zoeken naar bepaald zwerfvuil met behulp van een bingo kaart. Zo krijgen ze als prijsje een ijsje als ze Bingo hebben.", aldus de organisatie.

Wanneer en waar
Op zaterdag 13 april vindt de schoonmaakactieplaats. De start is vanaf Scouting Alphen op de Verlengde Aarkade 24 vanaf 09.30 uur. "Kun je dus om 10.30 uur dan kan dat dus ook. Om 12.30 uur sluiten we de actie af met een kopje koffie of fris."

Vereniging Vrienden Park Zegersloot
De vereniging 'Vrienden Park Zegersloot' staat onder meer voor een algehele leefbaarheid van het park en het behoud en verbetering van actief en passief recreëren in een park waar iedereen tot zijn recht kan komen. Wie geniet van het park, op welke manier dan ook, kan lid worden van de vereniging. Meer informatie vindt u op de website www.parkzegersloot.nl.

Fotograaf: Dick Raaphorst