Nieuws

« Vorige - Volgende »

15-jarige Britte vrijdag te zien bij The Voice Kids

25 maart 2019 - 09:31  •  reacties

15-jarige Britte vrijdag te zien bij The Voice Kids

Alphen aan den Rijn - Het is al bijna een jaar geleden dat Britte auditie deed maar eindelijk mag ze nu vertellen dat zij mee doet aan het programma. Deze week was ze al even te zien in de voorstukjes maar volgende week zien we of Britte zich door de Blind Audition slaat.

De vader van Britte, Richard, vertelt dat ze al sinds haar 6e zingt. “Ze begon bij een kinderkoor op de muziekschool maar krijgt sinds haar 9e privéles. Dit doet ze nog steeds bij de Alphense muziekschool en ze zingt ook in een bandje, Cover Up.”

Of Britte zenuwachtig was voor The Voice Kids? “Dat viel wel mee, ze vond het vooral allemaal heel leuk om mee te mogen maken. Ze ziet het echt als een avontuur”, vertelt Richard. “We hebben haar samen opgegeven. Na de voorrondes werd duidelijk dat ze mee mocht doen aan de Blind Audition.”

In de toekomst wil Britte graag iets met muziek doen, maar hoe en wat weet zij nog niet precies. “Britte vindt veel dingen leuk dus de keuze vliegt nog wel eens van het conservatorium tot bij de politie. Maar dat ze iets met muziek wilt blijven doen, staat vast”.

De uitzending met de Blind Audition met Britte wordt vrijdag 29 maart uitgezonden om 20.30 uur op RTL4.

Fotograaf: Richard Zwart