Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense zien deelname Expeditie Robinson zitten

21 februari 2018 - 15:50  •  reacties

Alphense zien deelname Expeditie Robinson zitten

Alphen aan den Rijn - Eén van de Alphense is de 23-jarige Michelle de Prie. "Ik ben een echte doorzetter en iemand die ontzettend kan genieten van zo'n geweldige uitdaging. Opgeven zit er voor mij niet in", aldus Michelle, terwijl ze -volgens de opdracht voor deze video- in een boom hangt.

Ook Janet de Jong uit Alphen dingt mee naar een plekje in de expeditie. "Ik ben avontuurlijk, spontaan, direct, nieuwsgierig en een doorzetter. Qua sportiviteit kan ik alles aan. Laat mij meedoen en ik zal bewijzen dat ik kan overleven op een eiland!"

De Alphense meiden weten komende maandag al of zij kans maken, de top zeven van deze week is namelijk verzekerd van een plek in de castingronde. Mocht dit mislukken, dan volgen nog zes rondes waarbij door middel van het insturen van een video en het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen kans kan worden gemaakt op deelname aan de castingronde. 

Onbekende Nederlanders
RTL4 stuurt met Expeditie Robinson de deelnemers naar een onbewoond eiland. Daar begint de afvalrace waarbij diverse spellen en honger moeten worden overwonnen. Vorig jaar deden voor het eerst naast BN'ers ook 'onbekende Nederlanders' mee aan het programma en wist de tot dan toe onbekende Carlos de expeditie te winnen.

Ook dit jaar biedt Expeditie Robinson de kans aan 'onbekende Nederlanders' om mee te doen. Uiteindelijk gaan honderd mensen tijdens de casting dag de strijd met elkaar aan en gaan zeven avonturiers dit jaar het echte Expeditie Robinson-avontuur aan.

Fotograaf: Alphens.nl