Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nog één Alphense in de race voor Expeditie Robinson

3 april 2018 - 14:36  •  reacties

Nog één Alphense in de race voor Expeditie Robinson

Alphen aan den Rijn - In totaal deden drie Alphense vrouwen mee met de selectieronden, mannen lijken niet geïnteresseerd in deelname aan Expeditie Robinson. Uiteindelijk heeft alleen Marloes alle zeven weken een video gemaakt om stemmen te verzamelen. Zo zakte ze al een keer in bikini door het ijs, stookte een vuurtje en springt in haar laatste video in de Oude Rijn om Nederland te overtuigen dat zij dé geschikte kandidaat is om mee te doen aan de spelshow op een onbewoond eiland.

"Fysiek lijkt de expeditie me heel gaaf omdat je jezelf tot een heel ander uiterste brengt dan je ooit in een andere situatie zult doen", stelt Marloes. "Ik hou van spellen en de proeven bij Expeditie Robinson zien er altijd extreem gaaf uit. Het feit dat ik mijn zin nogal kan doordrijven en mensen kan overtuigen van mijn mening, kan nog goed van pas komen. Nu nog hopen dat ik in ieder geval Alphenaren kan overtuigen om op mij te stemmen", grapt ze.

Wat betreft conditie verwacht de sportfanaat dat het wel goed zit. "Maar als je aan het overleven bent en je energielevel min tien is, hoe gaat het dan? Ook ben ik beniewd hoe ik in een groep lig. Word ik gek, blijf ik mezelf, of leer ik een hele andere Marloes kennen?"

Castingronde
Tot en met 9 april kunnen geïnteresseerden wekelijks mee doen aan de opdrachten, een video uploaden en stemmen werven. De top zeven met de meeste stemmen van iedere week is verzekerd van een plek in de castingronde. Daarnaast worden nog 51 mensen geselecteerd zodat uiteindelijk honderd mensen tijdens de castingdag de strijd met elkaar aan gaan.

Stemmen op Marloes kan via deze link.

Fotograaf: Alphens.nl