Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphenaren zien Expeditie Robinson wel zitten

2 maart 2017 - 12:17  •  reacties

Alphenaren zien Expeditie Robinson wel zitten

Alphen aan den Rijn - RTL4 stuurt met Expeditie Robinson de deelnemers naar een onbewoond eiland. Daar begint de afvalrace waarbij diverse spellen en honger moeten worden overwonnen. De afgelopen acht jaar deden alleen BN'ers mee aan het programma, maar dit jaar biedt Expeditie Robinson de kans aan vier 'onbekende Nederlanders' om mee te doen. 

Ricardo van den Belt uit Alphen aan den Rijn is één van mensen die het avontuur wel ziet zitten. "Ik ga geen uitdaging uit de weg!", vertelt de 35-jarige Alphenaar, die social media inzet om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. "Op dit moment heb ik ruim vijfhonderd stemmen. Natuurlijk hoop om uiteindelijk bij de top 50 te horen, alleen dan maak ik kans om mee te doen aan de expeditie." De top 50 wordt, samen met de 50 personen die de productie van Expeditie Robinson uitkiest, uitgenodigd voor een casting weekend. Uiteindelijk mogen vier hiervan meedoen aan het populaire televisieprogramma.

Nog meer Alphenaren
Behalve Ricardo zijn er nog meer Alphenaren die proberen om in de top 50 terecht te komen. Dit zijn Suzanne van Ofwegen, Taco Snelleman en Kimberley van Harten. Om kans te maken moet iedereen filmpje insturen terwijl hij of zij op een paal staat, dit naar één van de bekende proeven van het programma.

Bekijk de profielen van de Alphense kandidaten hieronder.

Fotograaf: Josh Walet