Nieuws

« Vorige - Volgende »

Marloes door naar castingdag van Expeditie Robinson

9 april 2018 - 13:40  •  reacties

Marloes door naar castingdag van Expeditie Robinson

Alphen aan den Rijn - De afgelopen zeven weken konden potentiële deelnemers door middel van een filmpje zoveel mogelijk stemmen verzamelen om een plekje in de top zeven van die week te veroveren. Marloes deed mee sinds week één, maar wist op de valreep bijna drieduizend stemmen te verzamelen; genoeg voor een plek in de top zeven.

De top zeven van iedere week was verzekerd van deelname aan de castingronde. Daarnaast worden nog 51 mensen geselecteerd zodat uiteindelijk honderd mensen tijdens de castingdag -die binnenkort plaatsvindt- de strijd met elkaar aan gaan. In totaal zullen zeven van de in totaal honderd personen worden geselecteerd als kandidaat voor Expeditie Robinson.

Marloes is super blij met de uitslag, zodat ze nog steeds kans maakt om mee te doen aan Expeditie Robinson. "Dit is eerste maandag sinds weken dat ik me niet druk hoef te maken over een filmpje waarin ik een gekke opdracht verzin om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen", aldus Marloes. "Ik ben er de afgelopen week de hele tijd mee bezig geweest, het was alleen maar Robinson, Robinson, Robinson." En met resultaat.

Nu is het afwachten of Marloes tijdens de castingdag wordt geselecteerd. "Waarschijnlijk is het vanaf dan allemaal heel geheim en mag ik er niks over zeggen, maar als ik deze zomer opeens vijf weken op vakantie ben dan weten jullie dat ik op dat eiland zit!", grapt ze.

Fotograaf: Alphens.nl